CONCENTRACIÓ D’INFERMER@S A LES 12 h. DEL 23 DE JULIOL


Els components del grup d’infermeria per tal que es faci evident el malestar del col·lectiu referent a les agresions que hem sofert en la darrera setmana, us animem a tots i totes els treballadors i treballadores a manifestar-vos davant els vostres centres de treball el dijous 23 de juliol a les 12 hores.

COMUNICAT DEL GRUP D’INFERMERES DE LA UGT DE CATALUNYA

Aquests dies estem assistint a un espectacle mediàtic lamentable.  A l’espera dels resultats definitius de les investigacions del succés, creiem que una vegada més es posa de manifest el que el nostre sindicat bé denunciant des de fa temps, i és la precarietat laboral que pateix aquest col·lectiu, amb càrregues de treball elevades, contractes de dies o bé de setmanes, amb una elevada rotació per tots els serveis i de disponibilitat horària.

També lamentem que d’aquest fet se’n faci una noticia de portada de tots els mitjans de comunicació, hi ha moltes infermeres i infermers que fan una tasca impecable en el seu dia a dia i això no és noticia. Es inacceptable l’actuació de la Direcció del Gregorio Marañon, acusant a la Infermera des del primer moment en que es va fer la compareixença davant del mitjans de comunicació, creiem en la presumpció d’innocència, no es pot acusar a ningú sense una investigació prèvia que aclareixi dubtes.

El nostre Grup es conscient de la situació que està patint la Sanitat Pública en general i a la Comunitat Autònoma de Madrid en particular.

L’aplicació del decret d’especialitats podria ser que millores la situació però caldria que les plantilles dels diferents centres tinguessin estabilitat i disminuís la rotació dels professionals.

Maria Sardà

Coordinadora Grup Infermer@s FSP-UGT
http://www.ugt-cat.net/subdominis/hospsantamaria/index.php?option=com_content&task=view&id=296

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Infermería

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s