Jornada Infermeria:Més enllà de Bolonya


PROGRAMA: bolonya-infermeria

És conegut per totes les parts implicades en el món sanitari que la feina que actualment es fa als centres sanitaris no és la mateixa que vint anys enrere.

No obstant això, la estructura organitzativa i les competències dels diferents grups professionals segueixen sent les mateixes.

Les organitzacions sanitàries, la universitat, els experts en salut i els propis professionals, saben que s’ha de realitzar un canvi profund en tot allò que te a veure en com treballem.

Ja tenim en funcionament l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior.

El pas de diplomatura a grau d’infermeria potser sigui el canvi que més efecte pugui tenir en el nostre sistema sanitari, i si a més, sumem les especialitats d’infermeria, veurem que l’oportunitat que tenim ara és única.

El pla de Bolonya ens obre la porta a la possibilitat d’un canvi real, un canvi que ha de néixer de la valentia, de la generositat i del reconeixement de totes les persones que, d’una forma o altra, tenen a veure amb les persones a les quals tractem als nostres centres, que moltes vegades guarim i unes altres no ho podem fer, però que sempre cuidem.

No importa que siguem professionals de la salut o pertanyem a professions sanitàries, l’important és que siguem capaços de, entre tots, organitzar millor la nostra feina i mirar més enllà de Bolonya.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Congressos i Jornades

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s