Informació Negociació Conveni, última reunió 7 d’abril


UGT INFORMA

El dia 7 d’Abril de 2010 es va tornar a reunir la comissió negociadora del conveni XHUP.

La principal noticia es que el Sindicat Metges de Catalunya s’ha incorporat a la Mesa Negociadora i reconeix aquesta com a àmbit legal de negociació del conveni de la XHUP. Totes les parts es congratulen de l’assistència d’aquest sindicat.

SMC planteja la creació d’una comissió tècnica pels professionals del Grup 1 (facultatius). Aquesta, estaria integrada per Metges de tots els sindicats amb representació a la comissió negociadora (CCOO, UGT, SMC) i representants de la Patronal, i ha de servir per parlar de temes específics d’aquest col·lectiu, amb el condicionant que els acords a que s’arribin en aquesta comissió tècnica han d’estar ratificats i validats per la Mesa Negociadora del Conveni XHUP en la seva totalitat.

La Patronal, CCOO i UGT estan d’acord en formar la Comissió Tècnica, i aquesta tindrà la seva primera reunió el proper 14 d’abril per tal de formalitzar la seva creació, supeditada sempre a la Mesa Negociadora. UGT planteja la possibilitat de creació d’altres comissions tècniques, ja sigui d’algun altre grup professional o d’algun altre tema, proposta que és acceptada per totes les parts.

També s’ha començat la revisió de la proposta conjunta d’UGT i CCOO del Capítol 3 del Conveni, en la qual, es proposava reducció de jornada, increment de dies festius, descansos, etc. La Patronal no accepta la proposta, i comenta que: “Proposaria un augment de jornada, ja que tenen problemes de personal als centres”. Davant d’això, UGT no ho accepta i planteja als integrants de la Mesa que es replantegin els termes de la negociació ja que fins al moment no s’ha arribat a cap acord en cap capítol.

Finalment el president, demana a les patronals que tinguin en compte aquesta reflexió i que a la propera reunió hauran de començar a donar resposta a les reivindicacions dels sindicats.

Us mantindrem informats.

Descarrega PDF: UGT INFORMA 070410[1]

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Negociació VIII conveni

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s