Les declaracions del Conseller Castells


La UGT de Catalunya rebutja frontalment la retallada de salaris anunciada pel conseller Antoni Castells, que pretén extendre al conjunt del sector públic, incloent per tant totes aquelles empreses amb un concert amb la Generalitat (transport públic, sector sanitari concertat (XHUP), ensenyament concertat, mitjans de comunicació, centres de dependència concertats, etc.)

UGT critica que la proposta de la Generalitat pretengui anar més enllà de la proposta de retallada injusta plantejada pel Govern central.

D’altra banda, li volem recordem al conseller que els centres i establiments sanitaris adscrits a la XHUP tenen conveni col•lectiu de sector o conveni propi (amb rang de llei) fruit de la negociació col•lectiva i, per tant, no es poden modificar per decret les condicions salarials i laborals pactades, ja que es tractaria d’una il•legalitat flagrant.

La UGT de Catalunya considera que aquestes mesures, més enllà de la seva injustícia, no serviran de manera objectiva per reactivar l’economia i entrar en una fase de creixement. Tan sols serveixen per sumar-se a l’onada d’atacs que està rebent el model de societat del Benestar, el paper de l’Estat com a motor d’estímul de l’economia i els treballadors i treballadores del sector públic com a garants de l’eficàcia de l’Estat.

Es per això, que des de la UGT us recordem la importància de participar activament a totes les mobilitzacions programades pels Sindicats.

ENS HI JUGUEM MOLT!!!!!

Barcelona, 19 de maig de 2010

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo General

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s