Carta enviada a Montilla i Geli


ELS TREBALLADORS DE LA SANITAT CONCERTADA EXPRESSEN PER CARTA A MONTILLA I GELI EL SEU DESCONTENTAMENT PER LES RETALLADES

Els treballadors i les treballadores de la sanitat concertada, juntament amb els de transport sanitari, van aprofitar el passat 2 de juliol l’acte d’inauguració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat per expressar el seu malestar contra la retallada del 5% del seu salari, que s’aplica des del passat 1 de juny a les seves nòmines, decisió que les patronals han pres unilateralment.

El ‘decretazo’ indica una reducció de les tarifes del 3,21% a les patronals, i aquestes han transformat aquest percentatge en un 5% de disminució directa i linial a les nòmines dels treballadors de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP), sense consensuar-ho a la Mesa Negociadora de la XHUP, que actualment està viva amb la negociació del VIII Conveni XHUP.

Durant la concentració, la consellera Geli va rebre personalment la secretaria general de la Secció Sindical UGT del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Chari Fernández, i a la secretària de Salut i Serveis Sociosanitaris de la FSP-UGT Baix Llobregat, Judith Extremera. Les representants de la UGT de Catalunya li van presentar una carta on s’explicaven els motius del rebuig de la plantilla de la concertada per aquesta retallada i on se li demanava la seva col·laboració perquè les patronals seguin a la mesa de negociació del conveni de la XHUP i es pugui reconduir la situació. Una còpia d’aquesta mateixa carta ha estat lliurada a l’assessor personal del president Montilla.

En aquest enllaç us adjuntem la carta lliurada a la consellera Geli i al president Montilla.

Per a més informació.

Judith Extremera, secretària de Salut i Serveis Sociosanitaris de la UGT al Baix Llobregat: 629 03 18 96.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo General

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s