INFO-CONVENI: Sobre les demandes de les retallades


Benvolguts companys/es, us informen dels últims moviments en relacióal descompte del 5%, que unilateralment els Hospitals, Centres dePrimària, Salut Mental i Sociosanitaris van retreure de les nostres nòmines:

PRIMER.- Davant els conflictes que cada centre, ja sigui com a Comitè d’empresa o com a Secció Sindical han iniciat i dels que en alguns dels casos ja s’ha celebrat l’intent de conciliació previ a judici, les 3 patronals del sector sanitari UCH, CAPS i ACES han interposat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una demanda que agrupa a totel sector concertat, amb l’objecte d’evitar tenir una pluralitat deSentències que podrien fins i tot ser contradictòries. 

Aquestes demandes davant el TSJC, tal i com ens informa el nostre advocat, possiblement paralitzaran les demandes que cada centre ha interposat, acumulant-se tots els procediments en un únic jutjat, el TSJC.

Encara no tenim data de judici, però el passat dia 1 d’octubre es vacelebrar l’intent de conciliació front la demanda interposada per lespatronals, on l’acte va finalitzar sense acord.

Les patronals continuen pensant que tenen dret a descomptar el 5%donat que (segons diuen ells) la Disposició Final Tercera del conveni els hi permet si no arriba finançament suficient per part del Servei Català dela Salut, incomplir els compromisos que emanen del conveni.

SEGON.- Tanmateix, us comuniquen que, hem tornat a ser convocats per part del President de la Mesa de Negociació del Conveni pel properdia 13 d’octubre, sembla ser, per intentar desbloquejar la situació.

US MANTINDREM INFORMATS

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Negociació VIII conveni

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s