+ INFO: Retallades


A les portes del judici més inversemblant del nostre sector, perquè després de reclamar durant quasi 30 anys l’equiparació amb el sector públic ara ens l’han concedit, però per reduir-nos el sou igual que a ells en un 5%, ja hi tornem. Segons les informacions de que disposa la UGT, el director del CATSALUT anuncia noves retallades de les tarifes del sector, d’activitat i de farmàcia.

Les patronals no ho pensen assumir, així que de nou ho pagarem els treballadors ?

Amb plantilles precàries, el sou retallat, càrregues de treball insuportables, que més hem de fer? Doncs per si era poc, ara s’ha d’afegir l’amenaça sobre el sector de no cobertura de baixes, jubilacions, vacances, més reduccions salarials i inclús es comença a parlar d’acomiadaments.

La UGT fa una crida al Govern i a les patronals perquè acabin amb aquest engany. La crisi, ni l’han creat els treballadors ni l’han de pagar.

JA N’HI HA PROU, menys directius, menys empreses repartint-se el pastís, menys càrrecs entremitjos, i més respecte pels ciutadans i els treballadors. Sense Sanitat no existeix el benestar. Els treballadors i treballadores del sistema de Salut som els garants d’un bé amb el que no es pot negociar.

El dia 8 de març, a les 10h. manifestació davant del Tribunal Superior de Catalunya per defensar els nostres salaris i llocs de treball i per una Sanitat Pública i de qualitat per a tothom.

 

JA N’HI HA PROU

En defensa dels nostres llocs de treball i de les nostres condicions laborals

PROU RETALLADES

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo General

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s