LA SEGONA RONDA DE RETALLADES


LA GENERALITAT INICIA LA SEGONA RONDA DE  RETALLADES UN DIA DESPRÉS DE LES ELECCIONS  MUNICIPALS

La UGT rebutja les mesures anunciades i reclama que es mantinguin els nivells d’ocupació per garantir un servei públic de qualitat i eficient La Generalitat de Catalunya ha convocat als sindicats presents a la Mesa General de la Funció Pública per anunciar-los la seva decisió d’eliminar les retribucions indirectes dels seus empleats i empleades públiques. Aquestes retribucions indirectes són les aportacions als pla de pensions, els fons d’acció social i la paga de productivitat.

Des de UGT de Catalunya volem manifestar el nostre total i absolut desacord envers aquestes mesures, ja que carreguen novament els problemes financers de la Generalitat en els salaris dels seus treballadors i treballadores. Tot i que, des de UGT s’ha demanat la informació justificativa per poder valorar la necessitat d’aquestes mesures, aquesta no ha estat presentada als membres de la Mesa General.

Des de la UGT de Catalunya entenem que qualsevol mesura que el Govern prengui ha de garantir el nivell d’ocupació de la nostra administració per tal de garantir l’objectiu de prestació d’un servei públic de qualitat i eficient.

La Mesa General de la Funció Pública continua durant el dia d’avui.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo miscel·lània

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s