LA UGT DE CATALUNYA DEMANA AL PRESIDENT MAS QUE DEIXI DE GENERAR INCERTESES I EXPLIQUI QUIN MODEL DE SERVEIS PÚBLICS VOL PER AL FUTUR


El Govern fa anuncis diaris respecte al model de serveis públics que vol per a Catalunya en funció de l’auditori  que té davant .

Avui, tot i estar immersos encara en un dur procés de retallades que molts dubtem que possibilitin una sortida ràpida i eficaç de la crisi que estem patint, Artur Mas ha tornat a carregar contra el model de serveis públics català. El President de la Generalitat ha plantejat la possibilitat d’obrir els serveis públics de Catalunya a la gestió privada -exceptuant els de seguretat-, com si la sola menció de “la gestió privada” fos la via de solució per millorar l’eficiència dels serveis públics catalans. La ciutadania no vol sentir a parlar de vendre el seu patrimoni a corporacions. El que els catalans i les catalanes demanen al Govern és que mantingui els nivells de prestació dels seus serveis i ajusti els seus costos a unes necessitats financeres sorgides de cop i volta; com si ningú, ni Govern ni oposició, les hagués  pogut anticipar. La UGT de Catalunya no pot acceptar que ningú pretengui fer negocis privats amb la gestió de serveis públics; en tot cas, si els gestors públics no són els més indicats, el Govern té en les seves mans substituir-los per d’altres millors i més eficients, ja que es tracta de càrrecs de confiança. Els empleats i empleades públics catalans portem dos anys sacrificant-nos per garantir la continuïtat dels serveis públics catalans; com a mínim aquesta és la versió que fins ara ha donat el Govern de la Generalitat. El president Mas no para de generar malestar a la societat i al conjunt dels empleats públics amb les seves ocurrències setmanals, i des del nostre sindicat li demanem que deixi de crear incerteses i expliqui quin és el model de serveis públics català que vol deixar a les properes generacions: un model sanejat i eficient o un model de serveis precaritzats i privats.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo miscel·lània

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s