SATSE IMPUGNA LES ELECCIONS SINDICALS AL CSdM


SATSE, el sindicat d’Infermeria impugna les eleccions sindicals al Hospital de Mataró , Consorci Sanitari del Maresme per no acceptar un col·legi únic, com es va decidir fa 4 anys.

La Secció Sindical de la UGT al CSdM, sempre ha defensat en aquesta empresa i fora d’ella un col·legi únic, el motiu es la descriminació que representa per les categories inferiorss del nostre conveni. Un article obsolet del TRET (Estatut dels treballadors) indica dos col·legis en base a unes titulacións marcades en l’època franquista que avui día no tenen cap raó de ser: Tecnics i administratius i No qualificats. En el grup de no qualificats hi constaven els Auxiliars de clínica ,  manteniment, portalliteres i personal de neteja. Pero amb les titulacions actuals tant els TCAIS com Manteniment disposen d’una titulació tècnica, per tant han de passar al grup de Técnics i Administratius.

La SS. UGT manifesta que els TCAIS i Tèc.  de Manteniment , Tec. Informàtica, Tec. de Farmacia,  i categories de titulacions equivalents  han d’estar en el col·legi de tècnics i administratius.

UGT está d’acord i defensará (així ho va manifestar en la constitució de la mesa electoral) un col·legi únic, per la NO DISCRIMINACIÖ de les categories professionals.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Noticies, TCAI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s