PETICIÓ SOBRE LES DPO’S DELS GRUPS 3 NIV.I, i DELs GRUPs 4 AL 7


En el pacte de les DPO’S, segons es veu, queda implícit que dels grups professionals anomenats anteriorment  (GRUPS 3 NIV.I, i DEL 4 AL 7), com que ja estan valorats, es a dir, es va descomptar les baixes en el 50% que es va fer efectiu en el mes de Setembre del 2011, es dona per perdut.

 

UGT considera que es discriminatori no tenir en compte aquest grups quan es parla en el pacta signat d’una NO Valoració en el % que es fera efectiu  de les DPO’S del 2011 en tots els grups professionals en general. Els motius son:

                            Les categories amb sous mes baixos son les que hi surten perdent més i son les que tenen mes problemes per arribar a final de mes.

                            Aquestes categories, la majoria pateixen ja, una discriminació que com a feines delegades, han de realitzar les tasques que han signat en les DPO’S les categories superiors.

                            Son uns col·lectius que degut a les seves tasques laborals, molt lligades a  l’esforç físic, les seves baixes solen ser per motius músculo-esqueletics i les seves remuneracions DPO’S se’n veuen molt perjudicades.

 

                            Aquests motius anteriors perjudiquen en l’estat d’ànim del treballador i treballadora, que es troben en aquesta situació, augmentant l’estrès laboral (els problemes de sou son un del motius del síndrome burnout) i empitjoren el clima laboral en l’empresa.

 

En primer lloc donada la poca informació transmesa o mal transmesa, teníem en desconeixement que el pacte deixes implícit que aquests les DPO’S dels grups afectats, en el 50% remunerat el setembre i valorat, no es tinguessin en compte i per això es va anar a demanar informació a RRHH el 16 de Desembre. La Sra. Lorezo  va confirmar que era així, i UGT li va demanar que, exposant els temes anteriors, i tinguent en compte que estem parlant de sous baixos i d’una massa salarial afectada baixa que l’empresa no li costaria d’assumir i donat la crisi actual, milioraria el clima laboral en l’empresa en aquests grups.

 Per aquests motius insistim en què l’empresa reconsideri la No valoració de les DPO’S que va fer efectives el setembre de 2011 pels grups afectats, partint de la premissa que els beneficis per l’empresa, encara que siguin no econòmics, son molt mes elevats que la part que hagi de remunerar.

 Mataró, 21 de Desembre del 2011

 Descarregar pacte signat: pacte-dpos-2011-12

 

 

 

 

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo miscel·lània

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s