Finalment la Generalitat abonarà la paga extra complerta als seus treballadors


El 28 de desembre,  el conseller d’Economia, en compareixença pública, va admetre que s’havia equivocat, va demanar disculpes als empleats públics i va anunciar que tots cobraríem aquest mes la totalitat del sou de desembre.
Per la UGT de Catalunya, el Govern no podia fer cap altra cosa; la seva darrera ocurrència ratllava ja la bretolada: cobrar una retenció d’IRPF abans d’haver abonat la nòmina! Des de la UGT ja teníem recollides milers de demandes de treballadors i treballadores pendents de ser presentades al registre a principi de l’any vinent; un cop s’hagués materialitzat l’incompliment legal.
Ahir, 28 de desembre, dia dels innocents, el conseller i el portaveu del Govern van anunciar la rectificació de la Generalitat; i es van comprometre a fer el pagament abans de final de mes. Semblava com si la seva “innocentada” ja hagués anat massa lluny…
El conseller d’economia va admetre la seva responsabilitat política i va posar a disposició del president de la Generalitat el seu càrrec. Ha quedat demostrat que el Govern dels millors s’equivoca.
Però on estava la consellera del Departament de Governació? I els responsables de Funció Pública? El departament d’economia ha fet el que ha volgut amb els treballadors de la Generalitat i ells com a responsables del personal no han fet res, han estat desapareguts.
Mentre es tractava de fer publi reportatges als mitjans de comunicació per facilitar les seves retallades els va faltar temps, però per defensar-nos davant mesures de dubtosa legalitat ja hem vist el que han fet. Aquí s’ha equivocat més d’un, potser algú més hauria d’assumir responsabilitats polítiques?
De ben segur aquests de Funció Pública tornaran a aparèixer aviat, com si no haguessin trencat un plat, a exigir-nos responsabilitat, a explicar pels medis de comunicació que som uns privilegiats, i tota la bateria propagandística que han fet anar per intentar imposar-nos unes retallades desproporcionades i injustes.
Però allà seguirem estant. Els treballadors i les treballadores de la Generalitat de Catalunya, la UGT i la resta de sindicats, seguirem plantant cara, defensant els drets aconseguits, les condicions de treball i l’ocupació.
Totes les assemblees, concentracions, mobilitzacions i altres sistemes de protesta i rebuig han estat fonamentals i cal que tots seguim participant per demostrar la nostra força i compromís envers la defensa de la nostra administració, la de Catalunya, la de la ciutadania de Catalunya.
No ho dubteu, el paper de tots els empleats públics ha estat fonamental per aturar-los aquest cop!
Des de la UGT de Catalunya, us agraïm a tots el vostre compromís i continuem a la vostra disposició per seguir treballant plegats.
JUNTS SOM MÉS!

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo General

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s