Una reflexió


He vist aquest escrit per internet, es un dels escrits que fan correr els indignats espanols. Es per reflexionar quan veig la passivitat en que en general fem front a la corrupció i a la discriminació en el repartiment de la riquesa.

Soc delegada sindical, estic lluitant i defensant els drets dels treballadors i trebelladores en front a tot tipus de corrupció i discriminació, pero estic frenada, i no em refereixo front un empresari o polític corrupte, sino front a la passivitats dels propis companys i companyes que han normalitzat tant aquesta corrupció i  manipulació que l’accepten tant passivament i no son capaços de moure un dit, ni d’opinar raonadament.

Crec que ha arribat l’hora de despertar, ha arribat l’hora de dir prou. Ens hem de moure i hem de ser capaços de discernir allò que esta bé del que no ho està… el que nosaltres fem avui activament es el resultat que tindrem demà, es el resultat que tindran els nostres fills.

Hem de tenir clares les coses, no val em dir que la culpa es dels sindicats, o ja ho arreglarà elcomité. I tu??? no has de dir res??… Tú ets que elegeixes els teus representants, de debó creus que tú no has de fer res?… Aixeca la veu, manifesta la teva ràbia….. lluita….. fes que canvii aquest món……

 

Montsererat Masvidal

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Noticies, Uncategorized

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s