UGT impugna el Laudo Arbitral sobre les eleccions sindicals.


 

tcais

Tècnic en Cures d'Auxiliars d'Infermeria

UGT impugna la resolució del Laude Arbitral del dia 9 de Febrer del 2012 perquè considera que els/les TCAIS son personal tècnic i han de formar part del col·legi de Tècnics i Administratius.

El sindicat d’infermeria SATSE va impugnar el procés electoral començat el 23 de Gener del 2012 per que considera que els/les TCAIS son personal no qualificat, i que per aquest motiu han d’estar al col•legi electoral d’especialistes i no qualificats.

 

UGT entén i així ho ha estat defensant des del primer dia de les eleccions sindicals com als diferents hospitals arreu de Catalunya, que els/les TCAIS son personal Tècnic de Grau Mig, que així ho especifica la seva titulació RD 546/1995 de 7 d’abril i també ho corrobora el Conveni Col·lectiu dela XHUP, art. 15 quan diu que aquesta categoria professional pertany al grup 3, personal assistencial amb titulació i/o formació professional o tècnica.

 

Les ultimes sentencies de Laudes impugnats sobre el mateix tema, com son la del hospital de Sant Pau o la del Hospital de Sant Celoni han determinat que els/les TCAIS son personal tècnic, que aixi ho especifica la seva titulació i han d’estar inclosos al col•legi electoral de Tècnics i Administratius.

 

Esperem de nou el judici de d’impugnació del Laude Arbitral amb una sentencia favorable als TCAIS.

 

Ha estat el sindicat d’infermeria SATSE qui ha començat aquest desfet de temps impugnant per dues vegades els procés electoral del centre, per benefici propi, però enla Secció Sindicaldela UGTdel centre entenem que s’ha de defensar el què es just i correcte i s’ha d’arribar fins el final del procediment començat.

 

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Noticies, TCAI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s