Acte de presentació de la Iniciativa Penal Popular


 

Persones i organitzacions , de tot arreu de Catalunya, presents en moltes de les lluites ciutadanes i cíviques en defensa de la sanitat i la salut pública, hem decidit emprendre una Iniciativa Penal Popular que argumentem i defensem en els següents punts:

 

1.- Es volen fer rics a costa de la nostra salut! Posen el negoci pel damunt de la salut i la sanitat pública.

 

2.- Amb tantes regressions socials ens faran perdre la salut. Allò que anomenen retallades són agressions als drets de la ciutadania en tots els àmbits de la vida.

 

3.- Hi ha responsables polítics i empresarials, amb noms i cognoms, que han de donar la cara davant la ciutadania i davant els Tribunals.

 

4.- És necessari i és legítim que la immensa majoria ens defensem. Les persones més fràgils i afeblides son qui reben les pitjors conseqüències.

 

5.- No són retallades. Són violacions dels drets humans i socials, i crims contra la humanitat. Són conscients que amb les seves decisions estan creant patiment i malaltia.

 

6.- Ataquen la sanitat, ataquen les condicions de vida, ataquen les persones, ataquen la societat i el país. I ho fan amb coneixement i impunitat.

 

7.- Fora corruptes i malfactors de la nostra sanitat pública. Cal desmantellar els seus negocis bruts i les seves trames.

 

8.- Amb la nostra salut no s’hi juga. Ni un pas enrere ! Sanitat pública, universal equitativa, integral i de qualitat, sense cap nou co/Re/pagament ni tiquet moderador… !! És una conquesta social històrica a la que mai renunciarem.

 

9.- El Govern agredeix els nostres drets, incompleix les lleis i vulnera la dignitat humana.

 

10.- Volem que la justícia es pronunciï també davant la gravetat d’aquests fets.

 

Davant la violació reiterada del Dret i dels nostres drets hem decidit acudir als tribunals de justícia, i emprendre accions legals contra els responsables de les retallades en Sanitat. La Iniciativa Penal Popular es presentarà aquest dissabte 10 de març de 2012 a les 10’30 del matí a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra de la Ciutadella (C/. Trias Fargas, 25-27). És necessaria la màxima presència a aquest acte públic: no s’ha de deixar que els responsables de les retallades sanitàries puguin pensar que la ciutadania accepta o que no farà res davant el desmantellament de la Sanitat Pública.

 

EN DEFENSA DE LA SALUT I LA SANITAT PÚBLIQUES!

 

Barcelona, 10 de març de 2012  a les 10’30 del matí

 

a l’Auditori de la UPF Ciutadella (C/. Trias Fargas, 25-27) Metro L4 Estació Ciutadella – Autobusos 14 i 41

 

Com arribar-hi

 

http://iniciativapenalpopular.info/
http://www.iniciativapenalpopular.org/

 

Si us plau feu la màxima difusió entre els vostres contactes, i envieu aquest e-mail a tot el que pugui estar interessat. Us esperem a tots i  totes.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo General, Uncategorized

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s