Moció de suport i solidaritat amb els tres estudiants empresonats a Barcelona a la vaga general.


El Partit de  l’Esquerra Europea, reunit el seu Comitè Executiu a Madrid, ratifica i reitera la seva posició feta pública de suport i solidaritat amb els tres estudiants  Isma, Dani i Javi, detinguts i empresonats el 29 de mars pel fet d’exercir i practicar el seu dret a la vaga general.

Son ja 24 dies , masses dies, en presó “preventiva”, decretada sense judici ni arguments, com no siguin la manifesta hostilitat i l’agressió a la mateixa expressió dels drets socials, democràtics i sindicals.

 Se’ls acusa de participar a uns “desordres” en els que és impossible poguessin intervenir-hi, se’ls prejutgen intencions o presumpcions, se’ls conculquen drets, i s’ ataca i qüestiona el dret mateix a la vaga, a l’organització sindical i a l’ autodefensa dels treballadors/es.

 El PEE i els Partits membres que la composen, a proposta d’EUiA, manifesta el seu rebuig a aquests empresonaments injustos i injustificats, el seu suport solidari als tres joves estudiants i als seu familiars, i exigeixen el seu alliberament immediat.

 PEE, a Madrid, el 22 d’abril de 2102 

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo miscel·lània

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s