Jornada per a TSS (Tècnics Superiors Sanitaris)


http://www.multijornadaugt.info/presentacio-tss

 

Jornada de Tècnics Superiors Sanitaris al Parc Taulí

Us esperem el proper dia 16 de Maig de 2012 a l’Auditori de la Corporació Parc Taulí.

Aquesta vol ser una Jornada que posi de relleu la important i bona tasca que estan desenvolupant els Tècnics Superiors de les difrents especialitats (Diagnòstic per la Imatge, Laboratori i Patologia) en el Sistema Sanitari.

La evolució tecnològica i la qualitat de la formació han fet que s’hagin pogut desenvolupar competències pròpies tant en el diagnòstic com en el tractament en un marc de treball interdisciplinar i col·laboratiu amb la resta de professionals sanitaris.

 Creiem que les noves tecnologies son un part molt important en el diagnostic de moltes malalties. En aquestes I Jornades volem acostar als tècnics algunes d’aquestes tècniques, en la taula rodona parlarem de noves tecnologies aplicades a la identificació bacteriana utilitzant un sistema nou anomenat Maldi-Tof. De tècniques de Biologia molecular per a la detecció de resistències. De noves tècniques radiològiques que milloren molt els resultats que es podien obtenir fins fa pocs dies. Per últim entrarem en el mon de la prevenció relacionada amb el càncer de mama, els estudis genètics dels familiars, les tècniques més noves que fem servir i els resultats que hem tingut al nostre hospital.

A més de contextualitzar la situació actual dels Tècnics tant en el nostre medi com a nivell  europeu, amb aquesta Jornada es volen presentar els últims avenços en els que estem implicats.
Es per això que us convidem a participar. Us esperem el proper dia 16 de Maig de 2012 a l’Auditori de la Corporació Parc Taulí.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Congressos i Jornades, Têcnis SS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s