Ultimes noticies i proposta de conveni.


images UGTCSDM

Ahir 13 de Maig va tenir lloc a Barcelona, la assemblea de delegats i delegades de la UGT dels diferents centres hospitalaris de Catalunya. Aquest es el resultat de la votació sobre la proposta unitaria de patrinals i sindicats sobre la plataforma de conveni EX-XHUP o SISCAT.

 

13 de Maig del 2015

Aquest matí a la nostra seu de rambla Santa Mónica ha tingut lloc una assemblea de delegats/des en la qual s`ha aprovat la signatura del 1r Conveni de la Sanitat Concertada de Catalunya.

De 216 delegats presents a l’assemblea 189 han votat a favor, 19 en contra i 8 abstencions.

Aquest primer conveni significa el començament de la recuperació de les condicions laborals dels treballadors/es de la sanitat concertada, que ens han pres en els darrers temps gràcies a l’increment de tarifes del 3.6.

Entre d’altres:

1. El Conveni inclou tots els àmbits funcionals: Hospitals d’Aguts, Atenció Primària, Salud Mental i Sociosanitaris.

2. En cap cas l’aplicació d’aquest conveni suposarà un empitjorament de les condicions laborals actuals dels treballadors/es i es mantindran les condicions més beneficioses.

3. Es podrà recuperar part de la Jornada mitjançant 2 dies de lliure disposició per tot el personal al quals se’ls va aplicar increment.

4. Recuperem les taules salarials de l’extint conveni de la XHUP.

5. Recuperem el redactat de l’extint conveni de la XHUP actualitzat a la normativa vigent.

6. DPO vinculada a equilibri pressupostari. Es meritaran anualment per tots els grups. No computarà l’absentisme per IT. En aquells centres en els quals es percebi la DPO, el 15% es cobrarà directament, sense meritar.

7. Pel Grup 1 de l’àmbit d’atenció primària 2000€ de retribució variable passaran a retribució fixa. En la comissió d’infermeria d’aquest 1r conveni es tractaran retribucions a les infermeres/rs d’Atenció Primària amb les d’hospitalària.

8. Es desbloqueja el nivell C de carrera per tots els grups professionals. els nivells de dispersió territorial per tal d’equiparar les  LA TAULA NEGOCIADORA D’AQUESTA TARDA S’HA SUSPÈS I RESTEM PENDENTS DE LA CONVOCATORIA PER PART DEL PRESIDENT.

A UN:       CONVENI DE RECUPERACIÓ  CONVENI QUE INTEGRA A TOT EL  SECTOR CONCERTAT (EPICS i Privats)      CONVENI DE FUTUR                                              Seguirem informant.

 

13052015OK_ propuesta 1ER CONV CONCERTADAS OK

 

UGT INFORMA ASSAMBLEA 13.05.2015 (1)

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Conveni

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s